خبرگزاری نفت ما:
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،فرمانده مرزبانی هرمزگان گفت: ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق با توقیف یک فروند لنج و مشک ماری در آبهای خلیج فارس کشف شد.
سردار بهادر اسماعیلی فرمانده مرزبانی هرمزگان اظهار کرد: مرزبانان هرمزگان پس از کسب اطلاع مبنی بر فعالیت قاچاقچیان سوخت در حوزه استحفاظی میناب و بندرلنگه به وسیله شناور و مشکهای پلاستیکی، بلافاصله برای بررسی موضوع اکیپهای گشت دریایی را به محل اعزام کردند.
وی ادامه داد: مرزبانان پس از بررسی مناطق، موفق به توقیف یک لنج فعال در امر قاچاق سوخت و کشف یک عدد محفظه پلاستیکی معروف به مشک ماری شدند.
فرمانده مرزبانی هرمزگان در پایان با اشاره به اینکه در مجموع مقدار تقریبی ۹۰ هزار لیتر گازوئیل در این عملیات کشف شد، یادآورشد: در این ماموریت چهار متهم دستگیر شدند.
منبع:
خبرگزاری نفت مااین خبر به صورت اتوماتیک جمع آوری شده است در صورتی که منافاتی با قوانین دارد لطفا از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.