خبرگزاری میز نفت:
به گزارش میز نفت، یکی از ویژگی های اصلی صنعت نفت مدیران سالخورده و پیری بوده که از هر ابزاری برای ماندن استفاده می کنند، حتی حاضرند به جعل مدارک روی بیاورند اما از صندلی های مدیریتی دور نمانند.
بماند که برخی مدیران بازنشسته، هنوز هم با استفاده از تجربه و توان خود توانسته اند بنگاه های اقتصادی را به خوبی مدیریت کنند اما، تعداد مدیران پیر در این صنعت و زیرمجموعه هایش هنوز هم جای تامل دارد.
نگرانی وزرای اقتصادی مرتبط با نفت از بکارگیری مدیران جوان، باعث شده تا پیرهای نفتی فضا را به سود خود مصادره کنند؛ از سوی دیگر، جاه طلبی های مدیران جوان کار را به جایی کشانده که برای تصاحب صندلی های بزرگتر و مهمتر، به یارکشی رسانه ای و بازی تخریبی می شوند تا در این میان، اصل جوانگرایی زیر سوال برود.
اینحاست که مدیران سالخورده وارد کود شده و در دعوای مدیران حوان با هم، سمت ها را از آن خود می کنند؛ اگر جوان ها قصد دارند سلسله مراتب را به درستی طی کرده و پیشرفت کنند، باید توجه داشته باشند نخستین مانعشان، چیزی نیست جز درگیری با یکدیگر. چیزی که مدیران سن و سال دار از آن استقبال می کنند.
پروندهسازیهای بیمحابای برخی مدیران جوان، بیش از آنکه جنگ دو مدیر باشد، جنگ دو جریان است: «جنگ مدیران سنتی و پیر با مدیران مدرن و جوان».
منبع:
خبرگزاری میز نفتاین خبر به صورت اتوماتیک جمع آوری شده است در صورتی که منافاتی با قوانین دارد لطفا از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.