خبرگزاری میز نفت:
به گزارش میز نفت، طی چند سال گذشته دوبی تبدیل به محل اصلی قرارهای نفتی میان شرکت های نفتی ایرانی و خارجی شده است؛ هم شرکت های دولتی و هم شرکت های شبه دولتی و خصوصی برای پیشبرد امور خود سفرهای متعددی به دوبی دارند تا در این شهر، با طرف های خارجی مذاکره کنند.
نمایندگان شرکت های خارجی به طرف های ایرانی اعلام کرده اند به دلیل ترس از تبعات سفر به تهران، ترجیح می دهند در کشور دیگری قرارهای کاری تنظیم شود. واهمه مدیران شرکت های خارجی از آن است که در صورت درج مهر ایران در گذرنامه هایشان و ثبت سفر به تهران، مشکلات بسیاری از جمله ممنوعیت سفر به آمریکا برایشان ایجاد شود.
آنها ترجیح می دهند در کشور ثالث به مذاکره و پیشبرد امور مشترک مشغول باشند که با توجه به دایر کردن دفاتر منطقه ای خود و شرکایشان در دوبی، مدیران ایرانی را به این شهر می کشانند.
شرکتهای خارجی که پیش از تحریم، خود به تهران سفر میکردند حالا از موضع بالا، به مدیران ایرانی اعلام میکنند باید در چه تاریخ و ساعتی در محل مورد نظر حاضر باشند. همین اتفاق باعث شده تا قدرت چانهزنی شرکتهای ایرانی در برابر شرکتهای خارجی کاهش یابد.
منبع:
خبرگزاری میز نفتاین خبر به صورت اتوماتیک جمع آوری شده است در صورتی که منافاتی با قوانین دارد لطفا از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.