refinaryrig
atiye<br><br><div class='font12'>(عطیه میرمحمدی)</font>

atiye

(عطیه میرمحمدی)


دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت

موقعیت: تهران
گروه های کاربری: عضو عادی
رزومه

تحصیلی
کارشناسی مهندسی نفت از دانشگاه دولتی گرمسار (1396 تا 1400)
کارشناسی ارشد مهندسی نفت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر (1400 تاکنون)

پایان نامه ها
پایان نامه کارشناسی ارشد : "شبیه سازی دستگاه اندازه گیری قابلیت هدایت شکاف به منظور بررسی اثر عمق شیار بر هدایت پذیری شکاف در فرآیند لایه شکافی با اسید" (-1) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
اساتید راهنما: دکتر محمد جواد عامری شهرابی و دکتر محمدرضا اکبری
پایان نامه کارشناسی : "ارائه روش های نوین برای ویسکوزیته نفت خام و مقایسه حالت ترکیبی و غیر ترکیبی" (1400) در دانشگاه دولتی گرمسار
اساتید راهنما: سرکار خانم صبا حبیبی

مقالات
"کانون سنجی زلزله بر روی گسل های ناهموار" در دانشگاه هنر اسلامی تبریز (1400)

"بررسی جنبه های ژئومکانیکی در چاه های تزریق گازهای اسیدی" در چهارمین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت نوآوری و فناوری (1400)
سایر نویسندگان: فرشید یحیائی، عباس هاشمی زاده
فرایند تزریق گا ز های اسیدی به زمین از عملیات های پیچیده و کارآمد در صنعت نفت بوده و نسبت به فرآیند هایی که بهعنوان جایگزین از آنها یاد می شود، به صرفه تر و از نقطه نظر مسائل محیط زیستی نیز ایمن تر م ی باشد؛ از طرفی بررسیشرایط اسید تزریق شده هم از اهمیت بالایی برخوردار است. تزریق گا ز های اسیدی، که از نظر ویسکوزیته و چگالی نسبتبه سیال اولیه مخزن عدد بالاتری را شامل می شوند میتواند منجر به ایجاد تنش های اضافی و یا حتی شکست قسمت هایضعیف تر گردد، که در نهایت منجر به نشت سیالات اسیدی به بخش های دیگر از جمله سفره های آب زیر زمینی می شود.تزریق گاز (CO(۲ و S۲H به واکن ش های ژئوشیمیایی بین آب نمک فعال و سازند اشاره دارد که منجر به تغییراتی در خواصپتروفیزیکی و ژئومکانیکی آن ها می شود که با بررسی خصوصیات ژئومکانیکی تغییر یافته میتوان به تضعیف مکانیکی سنگسازند پی برد و همچنین با استفاده از داده های آزمایشگاهی می توان به تضعیف استحکام و خواص الاستیک سنگ دستیافت؛ به طور کلی برای انجام عملیات تزریق گا زهای اسیدی به زمین باید شرایط از جهات مختلف مورد بحث و بررسی قرارگیرد که یکی از اصلی ترین مباحثی که باید به آن اشاره شود مباحث مرتبط با ژئومکانیک سنگ سازند می باشد که در اینمقاله به بررسی چندین جنبه مختلف آن پرداخته شده است.
"بررسی شبیه ساز ی های صورت گرفته بر روی هندسه شیارها تحت فشار بسته شدن شکاف در فرآیند لایه شکافی با اسید" در چهارمین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت نوآوری و فناوری (1400)
سایر نویسندگان: محمدرضا اکبری، فرشید یحیائی
فرآیند لایه شکافی با اسید یکی از فرآیند های متداول تحری ک چاه در مخازن کربناته می باشد که قدمت آن به بیش از نیمقرن می رسد. در فرآیند لایه شکافی با اسید پس از ایجاد شکاف در دیواره اطراف چاه، اسید به درون شکاف ها جریان پیدامی کند و پس از واکنش با سطح دیواره های شکاف، شیارهایی را روی سطح سنگ بوجود می آورد که این شیارها پس ازاتمام عملیات و بسته شدن شکاف باعث افزایش نفوذ پذیری اطراف چاه و به تبع آن افزایش میزان تولید می گردد.یکی از پارامترهای بسیار مهم در طراحی فرآیند لایه شکافی با اسید عبارت است از مقدار ظر فیت یا توانایی یک شکاف بر ایعبور سیال (قابلیت هدایت شکاف) که این پارامتر تحت تاثیر متغییر هایی مانند الگوی ایجاد شیار بر روی سطح سنگ، مقدارسنگ حل شده، مقاومت سنگ و تنش لازم جهت بسته شدن شکاف می باشد. یکی از چالش های مهم در بحث قابلیتهدایت شکاف بحث هدایت پذیری تحت فشار بسته شدن می باشد که این موضوع به این دلیل چالش است که رفتار سنگتحت فشار بسته شدن رفتار پیچیده ای است و این پیچیدگی به دلیل این است که نحوه بسته شدن شیار ها می تواند متفاوتباشد و میزان کاهش یا روند کاهشی هدایت پذیری به نحوه بسته شدن شیار ها و رفتار ژئومکانیکی سنگ وابسته است .هدف از این مقاله مطالعه شبیه سازی های صورت گرفته (با نرم افزار patran) بر روی نحوه بسته شدن شیار ها تحتفشاربسته شدن شکاف و بررسی تا ثیر پارامتر های مکانیکی سنگ بر نحوه بسته شدن شیار ها تحت فشار بسته شدن میباشد. به منظور دیگر هدف از این بررسی، مطالعه رفتار ژئومکانیکی سنگ سازند و تاثیری که پارامتر های عملیاتی قابل کنترلبر نحوه بسته شدن شیار دارد می باشد .
"تعیین توزیع پارامتر های ژئومکانیکی و فشار منفذی و تنش ها اطراف دیواره چاه به کمک تفسیر لاگ ها ی پتروفیزیکی" در چهارمین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت نوآوری و فناوری (1400)
سایر نویسندگان: فرشید یحیائی
امروزه مهندسان نفت علاوه بر بررسی راه های موجود برای بهره برداری بیشتر از منابع هیدروکربنی، به دنبال راهکارهاییبرای کاهش ریسک های ناشی از عملیات های مرتبط با مهندسی نفت می باشند. در واقع هدف آنها کاهش هزینه های جاریدر عملیات هایی نظیر اکتشاف، حفاری، بهره برداری از مخازن، بازیابی مخازن هیدروکربنی، ذخیره سازی گاز طبیعی و غیرهمی باشد. مطالعه ی روابط فیزیکی مرتبط و خواص مربوط به سنگ مخزن می تواند در بهینه سازی عملیات های اساسی نفتتاثیرگذار بوده و هز ینه های انجام پروژه های نفتی را تا میلیون ها دلار کاهش دهد .علم ژئومکانیک با در نظر گرفتن رفتارهای مکانیکی سنگ، در برنامه ر یزی های مربوط به اکتشاف، حفاری، مهندسی مخزنو حتی عملیات ها ی تکمیل چاه و بهره بردار ی نقش بسزایی را ایفا می کند. از جمله کاربردها ی ژئومکانیک در پیش بینیخطرات ز مین و ارائه ی راهکار مناسب برای مقابله با این خطرات است. اهمیت علم ژئومکانیک آنجا مشخص می شود که درمیزان هزینه های انجام شده برای توسعه یک میدان با مطالعات ژئومکانیکی و بدون این مطالعات، تفاوت چشمگیری وجوددارد. در این مقاله به بررسی اجمالی علم ژئومکانیک و پارامتر های ژئو مکانیکی با استفاده از لاگ گیری و برخی کاربرده ایمهم آن در صنعت نفت پرداخته شده است.
"مطالعه دو بعدی شکاف هیدرولیکی در محیط جامد متخلخل" در چهارمین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت نوآوری و فناوری (1400)
سایر نویسندگان: فرشید یحیائی،محسن طالب کیخاه، مصطفی کشاورزمروجی
در مخازن هیدروکربنی ، فعل و انفعالات بین سنگ و سیال پیچیده بوده و بر تولید از مخزن تا ثیرگذار است . شکست هیدرولیکیتکنیکی است که از سیال در فشار بالا برای ایجاد شکاف در سنگ ها استفاده می شود. یک مدل کوپل ژئومکان یک و جریانسیال می تواند این ارتباطات را بین سنگ و سیال مدلسازی نموده و جهت استفاده در مدیریت بهتر مخزن و برنامه چاه مورداستفاده قرار گیرد. زمانی که از یک مخزن تو لید می شود، فشار سیال کاهش می یابد ، این افت فشار باعث افزایش تنش موثرناشی از رسوبات روباره شده و روی رفتار تو لیدی مخزن تا ثیر می گذارد. بررسی تجربی هم زمان تاثیر ارتباط بین سنگ وسیال بسیار زمان بر و پیچیده می باشد و اصولا از تاثیر رفتار ژئومکانیکی سنگ صرف نظر می شود؛ به طور جایگزین کوپلمعادلات سنگ و سیال می تواند به و سیله شبیه سازی عددی مخزن که در محیط نرم افزار متلب با استفاده از روش المانمحدود جهت تعیین رفتار سنگ و سیال است انجام شود. در این مقاله به بررسی تئوری و عملی مدل سازی هم زمان جریانسیال و رفتار ژئومکانیکی الاستیک سنگ به کمک نرم افزار متلب با استفاده از روش المان محدود پرداخته خواهد شد. شبیهسازی عددی این روش چالش هایی مانند نمایش شکستگی های دو بعدی، انتشار شکستگی های با جهت گیری های تصادفیدر یک محیط، امکان نشتی سیال را ایجاد می کند. در نهایت برای این تحقیق از روش المان محدود استفاده شده است واعتبار سنجی شبیه سازی هم با یک راه حل تحلیلی انجام شده است.

زبان های خارجه
"انگلیسی" در سطح متوسط
"آلمانی" در سطح مقدماتی

افتخارات
" رتبه هفتم کنکور کارشناسی ارشد مهندسی نفت " (1400)

نرم افزار ها
نرم افزار "پترل" در سطح متوسط
نرم افزار "فلوئنت" در سطح متوسط
نرم افزار "C++" در سطح متوسط
نرم افزار "متلب" در سطح متوسط
نرم افزار "کامسول" در سطح متوسط

توجه: اطلاعات روزمه افراد بر اساس اظهار خودشان است و مورد راستی آزمایی قرار نگرفته است.
اطلاعات عضویت

کد عضویت : ۱۵۰۱۲۶
تاریخ عضویت : ۱۳۹۹/۰۴/۳۱
آخرین فعالیت : ۱۴۰۳/۰۷/۰۱
تاریخ تولد : ۱۳۷۸
مطالب ارسال شده : ۰
تشکر های دریافت کرده : ۰
ارتباطات

پیام متنی : ارسال پیام
شماره تماس : پنهان
دوستان

هیچ دوستی اضافه نشده
بازدید کنندگان پروفایل

Pirhayati_mehdi ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
50126