refinaryrig
javad2567<br><br><div class='font12'>(جواد رستمی مهر)</font>

javad2567

(جواد رستمی مهر)


کارشناس و برنامه ریز عملیات حفاری

گروه های کاربری: عضو عادی
رزومه

تحصیلی
کارشناسی مهندسی نفت(حفاری و استخراج) از دانشگاه تهران (1389 تا 1393)
کارشناسی ارشد مهندسی نفت از دانشگاه تهران مرکزی (1395 تا 1397)

پایان نامه ها
پایان نامه کارشناسی : "تشریح نمودارگیری الکتریکی (Electrical Logs) با تکیه بر معرفی کاربردهای آن" (1393) در دانشگاه تهران
اساتید راهنما: سارا فخاری
با توجه به نقش گسترده ای که نفت در اقتصاد ایران و جهان ایفا می کند یافتن مخازن هیدروکربنی و بررسی وضعیت آنها از اهمیت بالایی برخوردار است که این امر توسط زمین شناسان و بوسیله تجهیزات و روش های گوناگونی صورت می گیرد.
نمودارگیری چاه مجموعه ای از این روش هاست که اطلاعات پیوسته ای از خصوصیات مختلف مخزن به دست می دهد. در این پایان نامه سعی شده است یکی از مهمترین روش های نمودارگیری چاه یعنی روش های الکتریکی معرفی شود که نمودارهای القایی از این دسته هستند.
پایان نامه کارشناسی ارشد : "شبیه سازی ازدیاد برداشت از نفت سنگین به وسیله آب داغ با استفاده از نرم افزار پایه المان محدود در میدان فردوسی" (1397) در دانشگاه تهران مرکزی
اساتید راهنما: دکتر افشین اکبری دهخوارقانی، اساتید مشاور: دکتر رضا انصاری
تزریق آب داغ ساده ترین روش حرارتی قلمداد می شود . در این روش آب داغ شده در سطح از طریق چاه های تولیدی به درون سازند تزریق می شود . تزریق آب داغ در چند مورد جهت بازیابی نفت سنگین در سطح محدودی به کار گرفته شده در واقع هر سیستم تزریق بخار و یا جابه جایی توده بخار می تواند به موقع تبدیل به یک سیستم تزریق آب داغ شود . آب تنها سیال داغی است که تاکنون استفاده شده است و علت آن به ظرفیت گرمایی ویژه ی آب برمی گردد که در هر دو فاز مایع و گاز دارای ظرفیت گرمایی بالاتری نسبت به دیگر سیالات است. باید دقت کرد که به طور کلی استفاده از بخار فوق گرم مزیت های اندکی دارد که این بهبود اندک، با توجه به مشکلات مکانیکی فراوان در دماهای بالا مفید نیست. در طول تزریق بخار اشباع بخشی از گرما با انتقال به لایه های مجاور چاه اتلاف می شود و در نتیجه کیفیت بخار افت می کند. با این حال تا زمانی که کیفیت بخار به میزان بسیار کمی نرسد، گرمای قابل برداشت بالاست. از آنجاییکه شدت تغییرات گرانروی نفت سنگین با دما بیشتر از آب می باشد ، تحرک پذیری نفت نسبت به آب افزایش بیشتری پیدا کرده و باعث بیشتر شدن بازیافت نسبت به تزریق آب معمولی می گردد . یکی از معایب این روش کمتر بودن نرخ تزریق انرژی به مخزن در تزریق آب داغ در مقایسه با تزریق بخار می باشد . این روش در مقیاس محدود بکار رفته است چرا که بخاطر کمتر بودن ارزش حرارتی آب داغ نسبت به بخار ، نتایج حاصله پائین تر از استفاده بخار بوده است . در این پروژه به بررسی مطالعه و شبیه سازی ازدیاد برداشت از نفت سنگین به وسیله آب داغ با استفاده از نرم افزارهای با پایه المان محدود در یکی از مخازن نفت سنگین ایران می پردازیم.

مقالات
"مطالعه و بررسی فرایند آشام مجدد بین ماتریس ها در فرایند ریزش ثقلی در ناحیه مورد تهاجم گاز" در پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی شیمی و نفت (1398)

مخازن کربناته شکافدار بخش عمده ای از مخازن هیدروکربوری کشور ایران را تشکیل می دهند. تولید نفت از این مخازن عمدتا تحت تاثیر مکانیزم ریزش ثقلی است و انتقال نفت از بلوک بالایی به بلوک پایینی با توجه به چگونگی ارتباط بین بلوکها میزان تولید را کنترل میکند، و این درحالی است که مطالعات تئوری محدودی از مدلسازی انتقال نفت از طریق آشام مجدد بین بلوکها انجام شده است. در این پژوهش ابتدا فرآیند ریزش ثقلی با در نظر گرفتن نیروی ریزش ثقلی و نیروی مویینگی برای یک بلوک ماتریس یک بعدی به صورت بدون بعد بسط داده می شود. سپس با استفاده از روش تبدیل لاپاس، معادله مشتق جزئی مربوط به یک بلوک ماتریس با استفاده از شرایط اولیه و مرزی حل می شود. همچنین با تعمیم معادلات جریان جزئی به دست آمده برای یک دسته بلوک ماتریس به مدلسازی فرآیند آشام مجدد پرداخته می شود. در مرز بالایی بلوک ماتریس، دبی نفت ورودی به ماتریس تابعی از زمان و در مرز پایینی آن اشباع بدون بعد نفت برابر یک در نظر گرفته شده است. در زمان اولیه نیز اشباع بدون بعد نفت در تمام ماتریس برابر با یک فرض شده است. در نهایت با استفاده از معادلات اشباع، دبی و تولید تجمعی بدون بعد به بررسی فرآیند ریزش ثقلی و پدیده آشام مجدد پرداخته شده است. لازم به ذکر است که تمام راه حل های ارایه شده برای این مساله تاکنون به صورت عددی و یا نیمه تحلیلی بوده است (1)در حال یکه راه حل ارائه شده در این مقاله به صورت کاما تحلیلی می باشد.
"مدل سازی تحلیلی فرآیند آشام مجدد بین ماتریس ها در فرآیند ریزش ثقلی در ناحیه مورد هجوم گاز" در پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی شیمی و نفت (1398)

در این مقاله ابتدا فرآیند ریزش ثقلی در حضور نیروی مویینگی برای یک بلوک ماتریس یک بعدی به صورت بدون بعد بسط داده می شود و معادله مشتق جزئی مربوط به یک بلوک ماتریس با شرایط اولیه و مرزی مشخص به دست می آید. سپس برای مدل سازی فرآیند آشام مجدد دسته ای از بلوک های ماتریس در نظر گرفته می شود به طوری که نفت خروجی از یک ماتریس توسط ماتریس پایین آن آشام شده و شرط مرزی بالایی ماتریس پایین، دبی نفت خروجی از ماتریس بالایی است. با استفاده از روش تبدیل لاپاس به حل معادله مشتق جزئی با شرایط مرزی دبی نفت به صورت تابعی از زمان و اشباع بدون بعد نفت برابر با یک پرداخته می شود. در آخر سعی شده است بر اساس مدل نیمه تحلیلی فرآیند ریزش ثقلی و آشام مجدد فیروزآبادی مدل کاما تحلیلی این فرآیند را ارائه کنیم. سپس برای اثبات درستی مدلسازی فرآیند در آزمایشگاه بصورت عملی انجام خواهد شد.

زبان های خارجه
"English" در سطح متوسط

نرم افزار ها
نرم افزار "Microsoft Office" در سطح پیشرفته
نرم افزار "Landmark" در سطح متوسط

توجه: اطلاعات روزمه افراد بر اساس اظهار خودشان است و مورد راستی آزمایی قرار نگرفته است.
اطلاعات عضویت

کد عضویت : ۱۰۶۵۰۹
تاریخ عضویت : ۱۳۹۲/۱۱/۱۱
آخرین فعالیت : ۱۴۰۲/۰۸/۱۸
تاریخ تولد : پنهان
مطالب ارسال شده : ۰
تشکر های دریافت کرده : ۰
ارتباطات

پیام متنی : ارسال پیام
شماره تماس : پنهان
دوستان

هیچ دوستی اضافه نشده
بازدید کنندگان پروفایل

هیچ بازدیدکننده ای وجود ندارد
6509