خبرگزاری میز نفت:
به گزارش میز نفت، طبق اساسنامه کشورهای صادرکننده گاز (GECF) معرفی کاندیداهای هر کشور توسط نامه رسمی وزیر نفت یا انرژی صورت میگیرد؛ اما بر مبنای رسم همیشگی این مکاتبه، تا پیش از معرفی رسمی کاندیدا، گاورنر هر کشوری لابیها و رایزنیهای فشردهای را برای کاندید خود در پیش میگیرد تا پس از اطمینان از رأی آوردن، گزینهاش را به طور رسمی معرفی کند.
بر همین اساس، چندی پیش بود که وزیر نفت طی نامهای به دبیرخانه GECF، هوتن سالاری را برای تصدی دبیرکلی معرفی کرده است.
گرچه هوتن سالاری در حوزه تجارت نفت و فرآوردههای نفتی، سوابق قابلقبولی دارد؛ ولی به نظر میرسد شانسی در مقابل سایر گزینهها ندارد؛ چراکه دبیرکلی این سازمان، به افرادی میرسد که دارای وزن سیاسی سنگینی در مجامع بینالمللی و ملی باشند.
سالاری، سال گذشته با حکم حمید بورد سرپرست اداره امور بینالملل شرکت ملی نفت شده و تا به امروز، نامه تأیید صلاحیت وی برای این سمت صادر نشده است.
بااینوجود، به دلیل تسلط او به تجارت نفت و فرآوردههای نفتی، پاکنژاد تصمیم گرفته وی را برای دبیرکلی GECF معرفی کند.
انتخاب دبیرکل جدید پس از دوره چهارساله فعلی، زمستان سال جاری نهایی میشود؛ تیم بینالملل وزارت نفت هم همان تیم اسدزاده است، باید لابیهای خود را برای سالاری افزایش دهند که البته باتوجهبه عدم توانمندی این گروه، بعید است دبیرکلی به ایران برسد.
عادلی، تنها دبیرکل ایرانی این سازمان بوده و با توجه به صف بودن سایر کشورها برای تصاحب دبیرکلی، کار سختی در پیش است.
منبع:
خبرگزاری میز نفتاین خبر به صورت اتوماتیک جمع آوری شده است در صورتی که منافاتی با قوانین دارد لطفا از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.